Integritetspolicy

Välkommen till Verdestratton.com. Vi värdesätter din integritet och är engagerade i att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter när du använder vår webbplats.

Information vi samlar in Vi samlar in information som du ger oss direkt när du använder vår webbplats. Detta kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter som du väljer att lämna till oss. Vi samlar också in information om din användning av vår webbplats, som vilka sidor du besöker, hur ofta du besöker och vilka länkar du klickar på.

Hur vi använder din information:

  • Tillhandahålla och förbättra vår webbplats och tjänster.
  • Svara på dina frågor och förfrågningar.
  • Skicka dig uppdateringar och information om vår webbplats och tjänster.
  • Analysera användningen av vår webbplats för att förstå våra användares behov och intressen och för att förbättra vår webbplats och tjänster.

Hur vi delar din information

Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt samtycke, förutom i följande fall:

  • Med tjänsteleverantörer som arbetar för vår räkning och som behöver tillgång till din information för att utföra sina tjänster.
  • Om det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet, eller andras.

Hur vi skyddar din information

Vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din information mot obehörig åtkomst, användning, förlust eller ändring. Detta inkluderar att använda säkra servrar, kryptera information som överförs över internet och begränsa åtkomsten till din information till endast de anställda som behöver den för att utföra sina arbetsuppgifter.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, rättelse eller radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter eller begära en begränsning av behandlingen. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på [e-postadress].

Ändringar i denna policy

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Den senaste versionen av policyn kommer alltid att finnas tillgänglig på vår webbplats. Vi rekommenderar att du regelbundet kontrollerar denna sida för att se om det har gjorts några uppdateringar.

Kontakt

Om du har några frågor eller kommentarer om denna integritetspolicy eller hur vi hanterar din information, vänligen kontakta oss på mina@verdestratton.com

Tack för att du besöker Verdestratton.com.

Scroll to Top